Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

Nakskov Slibecentral

V/ Boye Jensen

Maribovej 97

4900 Nakskov

CVR. 40108963

Shop@haveborsen.dk

Tlf. 54925571


VILKÅR

Nedenstående salg- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra havebørsen.dk, hvis andet ikke er indgået
i en skriftlig aftale mellem køber/kunden og Havebørsen.dk
Vi leverer kun vare i DK. Hvis du bor udenfor Dansk grænse og ønsker at jandle hos Havebørsen.dk, kontakt os venligst via mail. shop@haveborsen.dk

PRIS & BETALING

Der kan kun beatles med Dansk Valuta DDK. Alle priser på Havebørsen.dk er inkl. moms
På denne webshop/Butik kan du bestille varer online og betale med bank overførsel, Dankort, Visa Dankort & Mastercard.
Der opkræves ikke gebur ved brug af betalingskort eller bank overførsel.
Der modtages kun
Bank oplysninger:
 
Lollands Bank Reg. 6520    Konto nr. 0002682418
 
Beløbet hæves først på dit kort, når varen sendes fra Havebørsen.dk. Der kan ikke trækkes større beløb end det, der er godkendt ved købet.
Alle priser på Havebørsen.dk er inkl. moms. Havebørsen.dk har ret til at rette priser med en dag mellemrum, priserne er dags priser.

FRAGT & LEVERING

Alle pakke forsendelser sker med GLS til din nærmeste pakkeshop. Fragtpris kr. 50,00 inkl. moms
Palle fragt sendes med JJD transport ( Feks. Maskiner og olie ). Hvis der ingen er til at modtage forsendelsen, skal
det noteres ved bestilling. Fragtmanden stiller varen på adressen, og ansvaret ligge hos køber/ kunden. Fragt pris pr. palle kr. 395,00 inkl moms
Leveringsomkostninger vises straks i indkøbskurven.
Eventuelle skader på emballagen skal påtales over for transportøren. Mangler eller fejl på leverancen skal straks meddeles til Havebørsen.dk efter modtagelsen.
Levering 1 - 3 dage.

REKLAMATIONSRET

Der ydes 2 åres reklamationsret i.flg. Dansk købe lov til private. For varer brugt erhvervsmæssigt, gælder andre garantibestemmelser. Du kan som udgangspunkt
kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.
Hvis du opdager en fejl, bedes du hurtigst muligt rette henvendelse til Havebørsen.dk på mail eller telefon.
Det er selvfølgelig et krav, at reklametionen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
FORTRYDELSESRET

 

Havebørsen.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag varen er modtaget. Fortryder du købet inden 14 dage, skal varen returneres i  samme stand og mængde

som ved modtagelsen. Hvis varen har været brugt eller emballagen er skadet så varen forringes i værdi, vil fortrydelses retten bortfalde.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Havebørsen.dk krediterer varen og forsendelsen.

Er der tale om en ekspeditionsfejl eller en reklamation tilsendes en returlabel med porto betalt. Faktura eller kopi skal vedlægges. Returbetalingen sker med bankoverførsel til den oplyste bank kontonummer.

Beløbet overføres inden 8 dage.

Oplysning om klagemuligheder.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til konkurrense- og forbrugerstyrelsens center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til center for klageløsninger via 

www.forbrug.dk.

Eu-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det kan være relevant, hvis du er forbruger med bopæl  i et andet EU-land. http://ec.europa.eu/odr

PERSONDATAPOLITIK

Alle data opbevares kun til det formål, at kunne levere varen til dig/kunden. Havebørsen.dk videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til tredjemand.

Havebørsen.dk tilsender ikke reklamer via kundeoplysningerne. Dine oplysninger opbevares i femår, hvorefter oplysningerne slettes.

Det er kun Havebørsens ansatte som har tilgang til dibe oplysninger. Den data ansvarlige på havebørsen.dk er nakskov slibecentral.Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. du kan se dine rettigheder i persondataloven.

Der tages forbehold for tastefejl vedr. varer od deres priser på siden Havebørsen.dk


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 01-03-2018